Menu

Gastenboek van Heleen en Onk

 by Rita

Los van het programma is een verblijf in het Stamhotel altijd weer een heerlijke ervaring. Goed gezelschap, waardevolle gesprekken en een aangenaam onderkomen is voor mij het allerbelangrijkste. Samen luisteren naar muziek, zingen, een lezing die de moeite waard is: allemaal kersen op een heerlijke taart!

 by tjepkje gersjes

Heel leuk weekend met veel gezellige mensen en interessante lezing/voordracht. Erg genoten van de muziek en de zangles was tof, lof voor Harry Piekema. Het hotel prima ook dank zij het fijne personeel. Prachtige omgeving!
En niet te vergeten de perfecte organisatie door Heleen en Onk.

 by harrie verhoef

Heleen en Onk, het was weer een onverdeeld genoegen als gast te mogen aanschuiven en te genieten van al het gebodene en het gezelschap van onze mede-gasten. Ik verheug me op een volgend weerzien.

 by Elly Wijnands

Het was een bijzonder weekend, en dat was het (vrij naar Joh.Kievit).
De locatie, het toneel (niet en wel), de lezing (niet), het weer: zeker op zaterdag... Geen dj maar een heuse band. Maar desalniettemin: als vanouds weer een weekend om met plezier op terug te kijken.

 by Miriam

Het was weer een heerlijk weekeind: mooi programma, fijne mensen, heerlijk geslapen en lekker gegeten. De IVN-gidsen waren kundig en hadden een goed verhaal, de muziek was mooi en het schrijven inspirerend. Wat een fijn concept Het Stamhotel.
Ik kom graag terug!


In dit gastenboek kun je je ervaringen delen, complimenten en kritiek overbrengen, suggesties en voorstellen doen. Alvast bedankt voor je reactie.

Scroll helemaal naar onderaan deze pagina om je bericht achter te laten!

Miriam (11-12-2018 14:37:45)
9, 10 en 11 november deel genomen aan een weekend van het Stamhotel, voor mij was het de eerste keer. Het was geweldig! Mooie ambiance, goed programma vol cultuur en natuur. Gezellige mensen, leuke gesprekken en heerlijk, goed verzorgd eten. Echt een aanrader. Rode draad tijdens het weekend was dit keer Twente. Leuk om op zo’n manier meer over de regio te ontdekken. Het programma zat goed in elkaar en de ingevlogen deskundigen hadden kwalitatief goede bijdragen. Dank jullie wel voor de perfecte organisatie van het geheel. Ik kom graag terug!


Annelies Veen (11-12-2018 10:02:17)
Bijzonder genoten van de ‘variatie op een thema’ door alle onderdelen te verbinden aan de streek , een veelkleurige draad. Het hotel heel geschikt voor het Stamhotel, de omgeving prachtig, het contact met de Stamgasten warm en waardevol. Veel dank aan Anneke , Heleen en Onk .


Gepke (13-11-2018 10:47:14)
Ik kwam helemaal positief geladen terug van het Stamhotelweekend 9-10-11 nov. 2018. Het was voor mij de eerste keer en ik had bv in geen eeuwigheid in zo’n luxe kamer mogen vertoeven! Ook wel een klein beetje eng om een heel weekend in een gezelschap te verkeren waar je niemand van kent, maar ik heb alleen maar geweldige mensen ontmoet! En wat een schitterende omgeving met name in deze herfsttijd, allemaal kadootjes. En het aanbod aan activiteiten, het eten, SUPER BEDANKT!


Hedwig (28-3-2018 12:20:11)
Het wordt saai, maar ook ik vond het een heerlijk weekend waar niets op af te dingen viel. De mensen, het programma, het hotel, het weer, Heleen en Onk: alles was goed.


Jet (27-3-2018 1:01:13)
Het was weer fijn!


Lidy van den Berg (26-3-2018 12:10:54)
Dit weekend was voor mij de eerste keer Stamhotel en hopelijk dus toch niet de laatste. Ik heb echt genoten van zoveel leuke mensen, heerlijk eten, een heel gevarieerd en mooi programma. Ook de medewerkers van het hotel vond ik heel attent. Ik hoop dat er een volgende keer komt en dat ik er dan weer bij mag/kan zijn.


Caromia van der Wijk (26-3-2018 8:49:32)
Een klant gericht, vriendelijk en in alle opzichten gastvrij hotel. Met een prima keuken en uitstekende coördinatie. Een aanrader.


Lonneke (25-3-2018 20:02:59)
Weer als vanouds genoten met oude en nieuwe Stamgasten. Van verrassende voorstellingen, een lezing waar veel over te praten was, samen zingen, en de mazzel van heerlijk weer om te wandelen en even buiten te zitten. Een strijkerstrio is natuurlijk sowieso top voor iemand als ik, die dank zij een workshop in het Stamhotel aan de viool is gegaan, maar het trio van deze keer, het Prisma trio, bood van Renaissance tot hedendaags prachtige en bijzondere muziek. Zeer genoten!


ytje ( iet) (25-3-2018 19:20:02)
Het was een prima weekend, enorm genoten, zo gezellig! Heerlijk weer en prima catering, rekening houdend met mijn dieetwensen. TOP!!


Elly Wijnands (25-3-2018 17:51:52)
Wat een aankondiging om te gaan stoppen met het Stamhotel al niet teweeg brengt!!. Gelukkig hebben wij 13 provincies, dus kunnen wij nog 13 jaar doorgaan, afgezien wat Heleen en Onk zelf nog in petto hebben voor ons. Maar dit terzijde, Het was weer een geweldig/gedenkwaardig weekend. Mooi programma, fijne mensen gesproken, prachtig weer. Tot ziens allemaal.


Ria (25-11-2017 11:20:03)
De formule van Stamhotel blijft geweldig! Natuur, cultuur, gezellig hotel, heerlijk eten en fijne contacten. Inhoud en ontspanning gaan super samen. Of je nu alleen bent of met zijn twee, jong of oud. Het programma is zeer gevarieerd, van hoog niveau, voor elk wat wils. Niets hoeft, alles volgen mag 😉 Voor herhaling vatbaar


pien (6-11-2017 21:55:08)
Het afgelopen weekend, 3, 4 en 5 november 2017, was weer als vanouds heel gezellig en boeiend! Leuke lieve mensen, mooie omgeving, fijn programma en een goed hotel. Ik wist niet dat Zeddam in zo’n mooi heuvellandschap lag! De volgende keer ben ik er weer bij! Bij leven en welzijn!


Tinie (11-9-2017 12:38:35)
Ik kijk terug op een inspirerend weekend vol afwisselende activiteiten, in een prachtige omgeving. Jammer dat de groep zo groot was, maar dat is nu eenmaal het concept denk ik…Wel een fantastisch concept verder! Erg leuk om te ervaren!


Elly Wijnands (11-7-2017 15:36:56)
Ik kan mij alleen maar volledig aansluiten bij de eerdere berichten. Een fijn weekend gehad.


Marga bles (11-6-2017 19:32:44)
Beste Heleen en Onk Graag wil ik ook in dit gastenboek jullie nog eens bedanken voor het bijzonder fijne weekeind. Een mooi boeiend en leerzaam programma, in een fijne sfeer. Dan ook nog heerlijk eten in fijn hotel in een prachtige omgeving. Bedankt voor de organisatie van al dit moois. Ik heb genoten, het hele weekeind. Ik neem dit als een mooie herinnering mee. Tot een volgende keer dus.


Lonneke (11-5-2017 21:54:47)
Een nieuw hotel, een andere omgeving, een nieuwe boswachter… en weer als vanouds het Stamhotel. Deze keer in Zeddam, Hotel Ruimzicht. Voor de wandeling liep je zomaar met boswachter Jan Jansen het dorp door, het bos in, Niks eerst een autorit. Het Montferland bood weer heel nieuwe perspectieven op cultuur en natuur, van de oude ijzerertswinning tot het bekertjesmos. Maar dan ook de bekende elementen als theater, workshop en lezing. En tot slot altijd weer een geweldig zondagochtendconcert, deze keer met twee harpen, een cello en een trombone. Het Stamhotel, een feest van verrassingen om het hartgrondig over oneens te zijn, ontmoetingen met mensen die zomaar hun leven en inzichten met je willen delen. Dank Heleen en Onk!


Ria Geurts (4-5-2017 11:47:47)
Na 3 jaar afwezigheid nu voor 4e keer Stamhotel. Het is me weer heel goed bevallen, een combinatie van diepgang en vrolijk onbekommerd losgaan. Mooie mensen ontmoet en weer stukje wijzer geworden. Het concept bevalt me nog prima, veelzijdig en uitgebalanceerd programma, bedankt voor de perfecte organisatie, Heleen en Onk


Lonneke (6-4-2017)
Als vanouds… mijn tiende keer ofzo. De gastenlijst deed zijn werk; ik had een liftster. Altijd leuk om te horen hoe spannend het vooraf is: wat zijn dat dan voor mensen en hoe werkt dat? Nou ja, gewoon leuke mensen waar jij ook best je (door het leven getekende) verhaal mee kunt delen. En hoera! Dat bleek ook zo te zijn. Gelukkig met de luchtigheid van een wandeling, lekker dansen.. En met de emotie van de monoloog Datumloze dagen, en een spannend concert van de 12 strijkers van Libero, alles uit het hoofd. Wat een interactie! Bijna gelukt: een muziekmaatje. Maar klassiek viool en jazz trompet… dat is toch best ingewikkeld. En dan nog die interessante lezing over de verkiezingen en daarna; ook echt mijn thema! Kortom: het was weer heerlijk. Voor hoofd, hart en ziel. Dank je wel Heleen en Onk!


Hans Schroots (4-4-2017 22:21:28)
Stamhotel, een gebeurtenis apart, inspirerend en socialiserend, moe maar voldaan. Proficiat Onk en Heleen, ga zo door.


Marga Bles (4-4-2017 13:17:41)
Het was voor mij de eerste keer en ik kende niemand, hetgeen vanaf het eerste moment geen enkel probleem was. Ik heb t uitermate goed gehad. Fijne mensen ontmoet en genoten van ieder onderdeel van het fantastische programma. Een geweldig weekeind, een geweldig concept en lekker losjes georganiseerd hetgeen de sfeer alleen maar ten goede komt.


Paula (1-11-2016)
Wat een heerlijk en pracht stamhotel beleving heb ik meegemaakt. Ik had het gevoel bijna steeds weer binnen een andere filmsetting te wandelen, als in een wonderland. Maar de realiteit was overweldigend, leuke en intieme gesprekken soms, swingend de avond door, in gesprek discussiëren, bijna met bomen leren praten, of er even tussen uit piepen, gewoon alles wat een stamplek kan bieden. Ik kreeg kippenvel toen ik het Syrene saxofoonkwartet hoorde, zo mooi als afsluiting; en aan het begin van het Stamhotel festijn heb ik zo genoten van het Groots en Meeslepend toneel! Dank je wel Heleen en Onk


Emelie (31-10-2016 11:47:31)
Voor het eerst mee met Stamhotel naar Garderen en prachtig herfst weekend . Een heel leuk gevarieerd programma met de mogelijkheid je eigen gang te gaan! Zang workshop, theater een lezing ,wandelen met natuurgids en lekker swingen……Een gevoel alsof je “weken” weg geweest bent! Zeker om nog eens te doen. Een prachtig concept met dank aan Heleen en Onk.


Ton Winter (30-10-2016 21:51:27)
Ik vond het een super geslaagd weekend. Met een gevarieerd en kwalitatief hoogwaardig programma!


Anneke (30-10-2016 21:40:16)
Na een paar jaar afwezigheid was dit de derde keer Stamhotel voor mij. Nog steeds even afwisselend en van hoog niveau, nog steeds een geweldige formule! Met de voorstelling van Steef de Jong als hoogtepunt, en het concert van de Sirenes als fantastische afsluiter! Het was geweldig iedereen zo enthousiast te zien meedoen aan de zangworkshop en het was als ‘dessertkok’ leuk de complimenten in ontvangst te nemen. Enne… lekker gedanst!


Ben (30-10-2016 20:04:08)
Van harte aanbevolen. Veel variatie en diverse keuzemogelijkheden in programma. Prima niveau en uitstekende sfeer.


Hans Schroots (18-3-2016 22:05:35)
De mix van ontspanning, muzische en mentale activiteit is mij uitstekend bevallen. Jullie zien mij terug.


lineke marseille (13-3-2016 19:09:53)
Superheerlijk weekend om op terug te kijken: Stamhotel in Overbosch in Garderen. Fijn programma, gezellige mensen, heerlijke ambiance en lekker eten. Relaxed! En nog mooi weer op de koop toe. Stof tot nadenken van bestuurskundige en filosoof Gabriel van den Brink die de maatschappelijke ontwikkelingen in NL belichtte. Hij gaf ons het belang van de burgerlijke maatschappij mee: vrije associaties van burgers die waarden en idealen met elkaar delen. Daar is het Stamhotel wel een mooie metafoor voor.


Leo Mosselman (13-3-2016 16:57:36)
Eerste keer deelgenomen aan weekend Stamhotel. Gelijk verkocht. Kwaliteit op alle fronten: toneel, wandelen, lezing, dansen, concert, heerlijk eten en drinken en aangenaam gezelschap. Prima accomodatie. Onk en Heleen jullie zijn kanjers van top kwaliteit. Eind oktober weer.


Tijs (25-11-2015 22:43:35)
Voor mij was dit de eerste keer dat ik naar het Stamhotel ging. Wat ik erg waardeerde was de open sfeer die er heerste. Ik heb me steeds willekeurig aangesloten bij een eettafel waar plaats was, voelde me welkom en elke keer ontstonden er leuke gesprekken


aike (25-11-2015 17:01:07)
dit, voor mij derde, ‘stamhotel’-weekend voelde voor mij als thuiskomen. de attente aanwezigheid van heleen & onk (daarnaast zijn ze prima organisatoren) en de uitstekende verzorging van de hotelmedewerkers zorgden voor een warme bedding. zoals altijd was het programma van een hoog niveau. ik heb genoten van het solotheater, het dansen en het concert. daarnaast veel tijd genomen om heerlijk te wandelen in de prachtige omgeving en te genieten van de rust en het comfort van m’n kamer. het geluid van de regen op de schuine ramen was voor mij een extra cadeautje!


Marleen (11-11-2014 20:07:11)
Wat ben ik blij dat ik mijzelf dit weekend cadeau heb gedaan! Heb genoten van de culturele bijdragen: zo het Ave Maria kunnen zingen!; wat een gave om een bij elkaar geraapt ‘koor’ in 1
1/2 uur tijd toch aardig te laten klinken; leuk om het generatie verschil op het (huiskamer)toneel te zien, Jan Brokken en Marcel Worms maakten mij nieuwsgierig naar de Baltische Staten en als klap op de vuurpijl een prachtig zondagochtend concert van Het Daniel trio. Maar ook de zandverstuiving en het beekdal met verhalen waren zeer de moeite waard. Daarnaast een prima organisatie en veel leuke gasten. Een volgend cadeautje voor mijzelf zit er wel in.


Lonneke (11-11-2014)
Stamhotel in Hierden .. toch weer een beetje thuis. Het was een mooi programma, altijd weer met onderdelen die ik uit mezelf nooit had bezocht. Zo'n vroege wandeling… en de Baltische ziel, samen een mini-opera bouwen in twee uurtjes, een geweldig slotconcert. maar vooral de mogelijkheid om bekende en nieuwe deelnemers te ontmoeten, gesprekken te hebben over het
leven, – en veilig je nek uit te steken op het Open Podium. Door een workshop als onderdeel van een vorig Stamhotelweekend ben ik aan vioolles begonnen, en dat verhaal mocht met trots verteld worden! En gedemonstreerd samen met een zeer ervaren violiste. Dank je wel, E. en het hele Stamhotel vertegenwoordigd door Heleen en Onk.


renée (18-3-2014 0:06:25)
Na mijn eerste weekend in het hotel in Hierden wist ik dat ik stam(hotel)gast zou worden. Dit weekend(14-16 maart), mijn vierde, had ik me nauwelijks verdiept in het programma. Voor mij is het nu duidelijk dat dat ook niet doorslaggevend is voor het welslagen. Het blijkt steeds weer van hoog niveau en zeer verrassend. En dat met veel leuke, lieve en levenswijze mensen te kunnen delen maakt dat ik me bij voorbaat al verheug op mijn vijfde weekend in het Stamhotel.


Els Kroese (17-3-2014 13:31:50)
Ik was nieuwsgierig en benieuwd naar dit weekend met een gevarieerd programma. Maar het heeft me meer gegeven dan ik heb kunnen vermoeden. Met het concert op zondagochtend als groots hoogtepunt. Wat een energie, wat een enthousiasme en wat een verrassende en spannende combinatie van viool, cimbaal en tapdansen! Een uur was véél te kort voor al dit moois. Wanneer treden jullie weer samen op? Wat me ook zal bijblijven is het spontane en ontspannen contact en de persoonlijke gesprekken met vele stamhotelgasten. Dank allen daarvoor en dank Heleen en Onk voor het mogelijk maken van al deze ervaringen.


Hilde van Dijk (16-3-2014 21:34:49)
Ik heb eigenlijk weinig toe te voegen aan de enthousiaste berichtjes van andere gasten in dit boek: het is allemaal waar. Mijn eerste bezoek aan het Stamhotel is een geweldige ervaring geworden. Het programma was ontroerend, vrolijk, opzwepend, inspirerend, mooi. Ik vond het bijzonder om zo informeel en persoonlijk contact te hebben met de musici van Splendor. Ik had geen idee wat ik van het programma kon verwachten, maar dit hoge professionele niveau had ik nooit kunnen bedenken. Onk en Heleen: jullie zijn ook bijzondere kunstenaars om weekeinden als deze zo goed te kunnen organiseren. Ik ga zeker reclame voor jullie maken.


Jacqueline (25-11-2013 19:06:40)
Ik heb echt genoten. Goede mix van programma-onderdelen en niet té veel, zodat je ook je eigen dingen kunt doen. Goed dat de nadruk ligt op het ontmoeten van andere mensen, de openheid van iedereen om kennis te maken vond ik heel plezierig en maakte het minder "eng" om alleen te gaan. De concerten vond ik top en de documentaire leuk, de workshop wat nodeloos ingewikkeld, maar toch interessant om in gesprek te raken over een interessant onderwerp. De theatervoorstelling zat goed in elkaar en was zeker de moeite waard. Al met al een mooi gevarieerd en gezellig weekend en prima verzorgd voor een méér dan schappelijke prijs!


Hayet (25-11-2013 18:20:24)
Ik had hoge verwachtingen, ze kwamen nog uit ook! Jullie site geeft heldere informatie en brengt de juiste sfeer over. Het programma spreekt mij zeer aan en ik denk dat daardoor automatisch mensen getrokken worden waar je wat mee te delen hebt. Enthousiaste, betrokken, open-minded, geïnteresseerde deelnemers, ontspannen, sociale sfeer, met ruimte om eigen keuzes te maken. Ik was een van de jonkies, maar dat maakte niets uit, als je verschillende interesses deelt met anderen doet de leeftijd er niet toe. Het programma beviel mij zeer, op alle punten. Fijn dat jullie diepgang durven zoeken.


Gaston (17-10-2013 20:07:11)
Mooi programma en omgeving en een erg prettig gevoel om niets te moeten, Je voelt je vrij en kan toch prettig georganiseerde onderdelen volgen


Marijke Emeis (15-10-2013 14:53:51)
Dat iemand mij nog eens zo ver zou krijgen om te zingen zonder dat ik mij schaamde voor het geval ik vals zong. Dat had ik nooit gedacht. Het tekent de ontspannen sfeer in het Stamhotel. Vals zingen is toegestaan!


Koos (24-6-2013 12:39:03)
Blij dat ik door vriendin net op tijd getipt werd. Anders had ik dit geweldige week-end gemist. Wat een superleuk concept en wat professioneel ingevuld. Alle onderdelen scoorden hoog op kwaliteit, Veel bewondering voor het organisatie- en scoutingtalent van Onk en Heleen. Dank voor dit geweldige initiatief. En dank ook aan alle gasten. Ik vond het heel prettig zoals men daar aanwezig was en deelnam elk op zijn eigen manier.


Piet (17-6-2013 12:22:06)
Stamhotel: geweldig initiatief: Onk en Heleen: heel hartelijk bedankt voor jullie geweldige organisatie. Ik heb genoten van de muziek, zelf spelen op de djembé en luisteren naar Maarten en Joshua op hun exotische instrumenten. Maar ook lekker niksen en lezen. Heb ook genoten van de monoloog van José Kuijpers. De wandeling met Gerrit Reekers was top. Leuke fototips gehad. Maar zien dat er echt heel veel zwijnen zijn, zodat het bos er constant omgeploegd uitziet, is natuurlijk geweldig. Met verschillende medestamhotellers leuke en interessante gesprekken gehad, en natuurlijk veel plezier!!! Topweekend!!


Arend (19-4-2013 8:34:48)
Het moet mij even van het hart dat ik het afgelopen weekend in Hierden erg genoten heb, van en met jullie als gast dame- en heer. De organisatie, de accommodatie, de verscheidenheid in hetgeen werd aangeboden ter ontspanning en vermaak was fantastisch. Een heel relaxed weekend met inhoud, ontmoeting door de verscheidenheid van mensen, het welkom-zijn gevoel. De formule van dit initiatief is super.


Peter Voerman (13-2-2013 0:46:39)
Voor de tweede keer in het Stamhotel (februari 2013). Wat een fantastische formule is dit toch, in alle aspecten! Het maakt niet uit of je iets minder gegrepen bent door een van de onderdelen, de sfeer en het genieten dat door de som van de delen opgeleverd wordt, blijven. Dat is juist de kracht er van!


Rien (5-2-2013 13:52:54)
Voor de tweede keer was ik gast bij het Stamhotel. Een perfecte mix van natuur, muziek, cultuur, een afwisseling van diepgang en ongecompliceerde gezelligheid in een voortreffelijke ambiance. De monoloog Waterman door Helmert Woudenberg, inhoudelijk zeer indrukwekkend maar ook de vertolking onnavolgbaar. Bert Keizer gaf op nuchtere en humoristische wijze zeer praktische tips over onze laatste levensfase. Naast deze toch wel zware onderdelen heel veel gezelligheid en ontspanning, samen soul zingen, een zeer enthousiaste dj, die bijna iedereen aan het dansen kreeg en vooral heel veel gesprekken en ontmoetingen met kleurrijke mensen. Zeker voor herhaling vatbaar, voor mij heel belangrijk, niets moet, alles mag.


Marcelle (5-2-2013)
Geweldig goed georganiseerd: dusdanig goed, dat je niks van organisatie merkt!!!!!Alles liep even soepel, mensen konden alles maar hoefden niks. Het geheel ademde vrijheid. Perfecte programmering.


Suzanne (4-2-2013)
Heerlijk weekend gehad, volgende keer graag meer zon en een wandeling in ijsregen om kwart over zeven ’s morgens doe ik normaal nooit. De zang-workshop vond ik hilarisch leuk. Zou ik elke week wel willen. De muziek aan het eind, ondanks dat ik niet echt van modern houd was fantastisch. Het praatje over euthanasie was goed en zeer to the point, en de humor was niet ver weg. Alles bij elkaar, een top-concept. Veel succes en tot de volgende keer.


Floris (6-11-2012)
Heb genoten van het weekend. Leuk om fijne mensen te ontmoeten. Voelde me gedragen door het programma. ’t ging allemaal van zelf. Ik zou zelf 1 a 2 keer per jaar graag naar het Stamhotel willen gaan.


Tineke van der Meer (2-5-2012 12:29:14)
Waar vind je een hotel met lange aanschuiftafels waar je voor je het weet aan in gesprek komt met wildvreemde mensen terwijl je geniet van de culinaire kunsten van de kok? Deel kunt nemen aan een binnenshuis geboden gevarieerd programma, maar ook “de benen” kunt nemen of de fiets om eeuwenoude stadjes te bekijken en je, onderweg op een zandverstuiving, in de zon kunt koesteren.? En dan ’s avonds swingen met de band. Trouwens: mede door de opstelling van het personeel voelde je je ook onmiddellijk thuis in het hotel. Onk en Heleen, dit was pure verwennerij; prettig initiatief!


janneke jonkers (5-2-2012 13:19:21)
Met warme gevoelens kijk ik op het 1ste weekend stamhotel terug. Als alleenstaande aanschuiven aan tafel bij onbekende mensen en dan na enkele minuten ervaren dat er allemaal lijntjes liggen naar verleden en heden, die je het gevoel geven elkaar al jaren te kennen. Met elkaar genieten van het gebodene, zonder verplichtingen, gewoon jezelf kunnen zijn in een uitstekende ambiance. Prima concept, zeker voor herhaling vatbaar. Lieve groeten van Janneke uit Alkmaar

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Het Stamhotel
Average rating:  
 5 reviews
 by Rita

Los van het programma is een verblijf in het Stamhotel altijd weer een heerlijke ervaring. Goed gezelschap, waardevolle gesprekken en een aangenaam onderkomen is voor mij het allerbelangrijkste. Samen luisteren naar muziek, zingen, een lezing die de moeite waard is: allemaal kersen op een heerlijke taart!

 by tjepkje gersjes

Heel leuk weekend met veel gezellige mensen en interessante lezing/voordracht. Erg genoten van de muziek en de zangles was tof, lof voor Harry Piekema. Het hotel prima ook dank zij het fijne personeel. Prachtige omgeving!
En niet te vergeten de perfecte organisatie door Heleen en Onk.

 by harrie verhoef

Heleen en Onk, het was weer een onverdeeld genoegen als gast te mogen aanschuiven en te genieten van al het gebodene en het gezelschap van onze mede-gasten. Ik verheug me op een volgend weerzien.

 by Elly Wijnands

Het was een bijzonder weekend, en dat was het (vrij naar Joh.Kievit).
De locatie, het toneel (niet en wel), de lezing (niet), het weer: zeker op zaterdag... Geen dj maar een heuse band. Maar desalniettemin: als vanouds weer een weekend om met plezier op terug te kijken.

 by Miriam

Het was weer een heerlijk weekeind: mooi programma, fijne mensen, heerlijk geslapen en lekker gegeten. De IVN-gidsen waren kundig en hadden een goed verhaal, de muziek was mooi en het schrijven inspirerend. Wat een fijn concept Het Stamhotel.
Ik kom graag terug!